Koelkasten vergelijken

Prijzen vergelijken » Koelkasten vergelijken
Geen resultaten gevonden, probeer uw selectie uit te breiden.

Tips bij koelkasten vergelijken

Een koelkast komt in vrijwel elk huishouden voor. Bij DeBestePrijs.nl vergelijkt u eenvoudig koelkasten en kunt u specificaties aangeven die voor u belangrijk zijn.

Bij koelkasten vergelijken is het verstandig om van tevoren na te gaan wat u precies zoekt. Heeft uw keuken een inbouw koelkast en is deze aan vervanging toe, selecteer dan de juiste optie in het keuzemenu,  DeBestePrijs.nl toont nu alleen de koelkasten van uw keuze.

Koelkasten zijn uitgerust met een energielabel, het zuinigste energielabel bij koelkasten is A+++, dit zegt niet dat dit ook zuiniger is dan een A+ of zelfs een A++ koelkast! Kijk altijd naar het kWu verbruik om zo de zuinigste koelkast te vinden.

Er zijn verschillende modellen koelkasten, DeBestePrijs.nl heeft van haar modellen een aantal kenmerken op een rijtje gezet.

  • Amerikaans: Ook wel side-by-side genoemd is een groot model koelkast met het koel- en vriesgedeelte naast elkaar. Beiden met een aparte deur te openen. Amerikaanse koelkasten staan bekend om de zeer ruime inhoud en zijn vaak uitgerust met een ijsblokjesautomaat of een watertap.
  • Dubbeldeurs: Dit is een koelvriescombinatie, dat wil zeggen dat deze kast een koel- en vriesgedeelte heeft, vaak is het koelgedeelte het grootst en is het bovenste deel, het wat kleinere vriesgedeelte zit daaronder.
  • Kastmodel: Een hoog model koelkast, heeft over het algemeen alleen een koelruimte en in sommige gevallen is een vriesvak aanwezig, deze heeft geen aparte deur zoals bij een koelvriescombinatie.
  • Tafelmodel: Een laag model koelkast en heeft over het algemeen alleen een koelruimte, in sommige gevallen is er ook een klein vriesvak aanwezig maar deze heeft geen aparte deur zoals bij een koelvriescombinatie.
  • Barmodel: Dit model koelkast is laag en heeft een kleine inhoud. Geschikt voor bijvoorbeeld op een studentenkamer of als ‘extra’ koelkast.
  • Wijnkoelkast: Ideaal om uw wijn op de juiste temperatuur te bewaren. 

Koelkast aliasen: amerikaanse koelkasten, inbouw koelkasten, koel-vriescombinaties.

Koelkast beoordelen

Als u een koelkasten koopt kunt u deze beoordelen op:

  • Duurzaamheid: Oordeel over de stevigheid / levensduur van de koelkast
  • Functies: Oordeel over de functies / gebruiksgemak van de koelkast