Laptops vergelijken

Prijzen vergelijken » Laptops vergelijken
Geen resultaten gevonden, probeer uw selectie uit te breiden.

Tips bij laptops vergelijken

Laptops vergelijken doet u op DeBestePrijs.nl. Toe aan een nieuwe laptop? Bij ons kunt u eenvoudig de laptop van uw keuze vinden en de prijzen van verschillende toonaangevende winkels vergelijken. U kunt met een laptop, ook wel notebook genoemd, werken waar en wanneer het u uitkomt.

Werkt u veel met zware programma’s zoals 3D games of fotobewerkingssoftware, dan is het verstandig om goed te kijken naar de processorsnelheid en het werkgeheugen van de laptop. Denk aan voldoende intern geheugen en een hoge processor snelheid.

Verwerkt u veel data en wilt u snel bestanden op uw harde schijf kunnen plaatsen? Kies dan voor een laptop met SSD (Solid State Disk). De welbekende harde schijven werken met een echte schijf waar bestanden op geplaatst worden. Een SSD werkt op dezelfde manier als bijvoorbeeld een SD kaart of USB stick en kan hierdoor in vergelijking veel sneller en efficiënter data verwerken. Ook is een SSD schijf beter bestand tegen schokken en beweging.

Let bij het kopen van een laptop ook goed op de resolutie en de grootte van het beeldscherm. Wilt u een glimmend, of juist een mat beeldscherm? Kijk ook naar hoeveel milliampère-uur (mAh) de accu van de laptop heeft. Een hogere waarde betekent dat de accu langer stroom geeft. Er zijn ook hybride laptops, deze bestaan uit een tablet en een toetsenbord deel. Erg handig voor school of studie.

Hiernaast kunt u met behulp van de filters links alle actuele prijzen voor laptops vergelijken. Wij hebben de belangrijkste eigenschappen al voor u geselecteerd: Prijs, schermgrootte, touchscreen, merk, type en processorsnelheid. Onder 'meer filters' vindt u nog veel meer mogelijkheden om de goedkoopste laptop bij uw voorkeuren te zoeken.

Laptop aliasen: macbooks, notebooks, ultrabooks.

Laptop beoordelen

Als u een laptops koopt kunt u deze beoordelen op:

  • Prestaties: Algemene indruk van de snelheid/prestaties van de laptop
  • Accuduur: Oordeel over het energieverbruik en de tijd die de laptop zonder netstroom kan
  • Scherm: Scherpte, kleuren, helderheid en kijkhoek van het beeldscherm
  • Ontwerp en behuizing: Oordeel over het design en kwaliteit / stevigheid van de behuizing