TVs vergelijken

Prijzen vergelijken » Televisies vergelijken
Geen resultaten gevonden, probeer uw selectie uit te breiden.

Tips bij televisies vergelijken

Uw droom tv uitzoeken? Dan zit u bij DeBestePrijs.nl goed! Hierboven kunt u tvs vergelijken van alle merken en toonaangevende online elektronicawinkels. Televisies hebben de laatste jaren een enorme ontwikkeling ondergaan. Zo kan je tegenwoordig met Smart TV functies via internet YouTube filmpjes bekijken, streaming services zoals Netflix of Uitzending Gemist gebruiken of websites bezoeken. Er zijn nog veel meer interessante apps, varierend van een brandende open haard als achtergrond tot geavanceerde games. Selecteer als je dit interessant vindt de optie “Smart TV”.

Dankzij een Wi-Fi verbinding kan je gemakkelijk je telefoon, laptop of tablet met de televisie verbinden en uw foto’s, filmpjes of een presentatie op de tv bekijken.

Het is u vast ook niet ontgaan dat 3D erg populair is tegenwoordig, selecteer deze optie als u niet naar de bioscoop wilt om een film in 3D te bekijken. Vaak worden bij nieuwe tv’s 3D brillen meegeleverd, let hier wel op bij de aanschaf van uw tv.

Curved tv? Een gebogen televisie waardoor u zonder 3D bril toch het idee heeft dat u naar een 3D televisie kijkt, hoe dit kan? Simpel, bij een plat scherm zijn uw ogen constant bezig met het corrigeren van de beeldvervorming en dat hoeven ze niet bij een curved tv. Het is een beleving op zich en een echte aanrader!

Let bij het kopen van een tv goed op de afstand tussen u en de tv, de zogenoemde kijkafstand. Natuurlijk is een groot scherm interessant, maar als u een 46 inch tv hebt en de kijkafstand is maar 2,5 meter gaat er een hoop beeld voor u verloren. Andersom is ook niet erg prettig, want hebt u een 32 inch tv en een kijkafstand van 4,5 meter, dan zult u details niet kunnen zien en waarschijnlijk ook ondertiteling of standen bij wedstrijden in een HD uitzending slecht kunnen lezen. De ideale kijkafstand volgens de consumentenbond is 3 keer de schermdiagonaal van uw tv.

Vergelijk tv prijzen met behulp van de filters aan de linkerkant. U kunt hier tv prijzen vergelijken van alle tv fabrikanten en toonaangevende winkels. Door prijzen te vergelijken op DeBestePrijs.nl vindt u niet alleen in een handomdraai de goedkoopste aanbieding voor uw tv.

TV aliasen: lcd televisies, lcd tvs, led televisies, led tvs, plasma televisies, plasma tvs, tv's, tvs.

TV beoordelen

Als u een televisies koopt kunt u deze beoordelen op:

  • Mogelijkheden: Oordeel over de mogelijkheden (smart tv software, connectiviteit, aansluitingen) van de televisie
  • Design: Oordeel over het uiterlijk / design van de tv
  • Duurzaamheid: Oordeel over de levensduur / duurzaamheid van de televisie
  • Gebruiksgemak: Oordeel over het gemak waarmee de televisie kan worden bediend