Wasmachines vergelijken

Prijzen vergelijken » Wasmachines vergelijken
Geen resultaten gevonden, probeer uw selectie uit te breiden.

Tips bij wasmachines vergelijken

Is uw wasmachine kapot of aan vervanging toe? Of heeft u ergens een mooie aanbieding gezien? Op DeBestePrijs.nl kunt u eenvoudig wasmachines vergelijken, alle merken, prijzen en aanbiedingen overzichtelijk te doorzoeken.

Een aantal zaken zijn het overwegen waard bij het kopen van een nieuwe wasmachine:

Vulgewicht
Woont u alleen? Dan is het meestal niet nodig om een wasmachine met een maximaal vulgewicht van 8kg of meer te kopen. Heeft u een groot huishouden en wilt u veel tegelijk wassen? Dan is het wel aan te raden een wasmachine met voldoende vulgewicht te kiezen, u selecteert deze optie gemakkelijk in ons vergelijksysteem.

Energielabel
Alle wasmachines hebben tegenwoordig een energielabel, variërend van label A++++ tot label C. Een zuiniger wasmachine heeft in vergelijking meestal een hogere aanschafprijs maar dit betaalt zich dus jarenlang terug in een lagere energierekening. Veel wasmachines hebben zowel een was- als droogclassificatie. Let dus goed op wanneer u een wasmachine met bijvoorbeeld een A+++ label koopt dat de was- en droogclassificatie goed zijn, stel dat u regelmatig dubbel moet wassen omdat kleding niet in één keer goed schoon is geworden, dan heeft u weinig aan een A+++ label met een was- droogclassificatie C, C.

Geluidsniveau
Het geluid van centrifugeren kan ook een belangrijke optie zijn. Woont u bijvoorbeeld in een appartement en wast u veel ’s avonds dan is het voor u en uw buren prettiger om een stillere wasmachine te kopen.

Uiteraard kunnen voor u ook andere factoren belangrijk zijn, zo kan een bovenlader voor u praktischer zijn, of een was- droogcombinatie als u geen ruimte heeft voor twee machines.

Wasmachines vergelijkt u hiernaast eenvoudig door de filters links te gebruiken. U kunt uw maximale prijs opgeven door de slider te verplaatsen, en andere voorkeuren voor de machine die u wilt kopen opgeven, zoals hierboven genoemd vulgewicht, geluidsniveau bij centrifugeren en energielabel.

Wasmachine beoordelen

Als u een wasmachines koopt kunt u deze beoordelen op:

  • Duurzaamheid: Oordeel over de levensduur en kwaliteit van de bouw van de wasmachine
  • Mogelijkheden: Oordeel over de beschikbare programma's en mogelijkheden van de wasmachine
  • Gebruiksgemak: Oordeel over het gemak van bedienen en instellen van de wasmachine
  • Wasresultaat: Oordeel over het wasresultaat / hoe schoon de was wordt in de wasmachine
  • Geluid: Oordeel over het geluidsniveau van de wasmachine